Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Miss. Yan
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.

Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Guihang Electronic Co., Ltd.
Main Market:
Σε όλο τον κόσμο
Business Type:
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Παράγοντας , Εισαγωγέα , Εξαγωγέας , Πωλητής
No. of Employees:
400~500
Έτος που καθιερώνεται:
2015
Export p.c:
80% - 90%
Company Details

Το Guihang είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που αφιερώνονται στην έρευνα και την ανάπτυξη των λίθιο-ιονικών μπαταριών, καθώς επίσης και η παραγωγή και οι πωλήσεις μας, μαζί με την αντίστοιχη τεχνολογία εφαρμογής. Το Guihang ήταν ο πρώτος λίθιο-ιονικός κατασκευαστής μπαταριών στην Κίνα.
Η επιχείρησή μας ακολουθεί το τυποποιημένο διοικητικό πρότυπο που εφαρμόζεται από την ομάδα. Έχει επτά εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα και ένα διεθνές υποκατάστημα. Έχει καθιερώσει τις βάσεις παραγωγής σε Guizhou, Jiangxi, Guangdong, και την Ινδία αντίστοιχα. Είναι ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής των λίθιο-ιονικών λύσεων μπαταριών. 3C οι ψηφιακές μπαταρίες λίθιου, τα πακέτα μπαταριών λίθιου δύναμης, και τα πακέτα μπαταριών λίθιου ενεργειακής αποθήκευσης είναι τα κύρια επιχειρησιακά τμήματα της επιχείρησης, δεσμευμένα στη τεχνολογική καινοτομία και δημιουργία μιας ορεινής περιοχής της τεχνολογίας μπαταριών λίθιου.

OEM/ODM

Είμαστε κύτταρα ειδικά λίθιου ιονικά μπαταριών, υλικό μπαταριών cathod και το ιονικό πακέτο μπαταριών λίθιου, η ιονική μπαταρία λίθιου περιλαμβάνει κυρίως NCM, LiFePo4, LiCoO2, LiMnO2, τα προϊόντα μπαταριών μας εφαρμόζονται ευρέως στις λι-ιονικές μπαταρίες της EV, μπαταρίες τύπων δύναμης αποθήκευσης, ηλιακή μπαταρία, δύναμη τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρική μπαταρία οχημάτων, φορητή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

μπορούμε να παρέχουμε ολόκληρες τις λύσεις πακέτων μπαταριών από το υλικό καθόδων μπαταριών, τα κύτταρα μπαταριών, το ηλεκτρικά πακέτο μπαταριών vehilce και energ τα συστήματα αποθήκευσης για το σας.

History

Οι τιμές μας

Ειλικρινής σε άλλοι: Για να πείτε την αλήθεια, κάνετε την πρακτική τοποθέτηση εργασίας, θεραπεύει, θεραπεύει τους συναδέλφους, πελάτες. Ίδρυμα που καθιερώνει και που κολλά στην αξιοπιστία, το σχηματισμό επιχειρηματικού πολιτισμού φήμης haocheng και το environmentSoil. Οποιοσδήποτε ο εξωτερικός παγκόσμιος πειρασμός, κολλήστε πάντα στη ρίζα του personhood, εργασίες «εμπιστοσύνη»!

 

Εμμείνετε στο γόητρο: Συνείδηση ως ρίζα, τιμιότητα. (κρατήστε τον τελευταίο). Αν και «φυσική επιλογή, επιβίωση του καταλληλότερου!» Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο να αλλάξει, να κρατήσει πάντα βασικά αμετάβλητος!

 

Συνεχίστε: Απασχολήστε το ευρείες ιδανικό και τη φιλοδοξία. Oder για να επεκτείνει το έδαφος της φιλοδοξίας, στο εμπόδιο το βαγόνι εμπορευμάτων του σε ένα αστέρι του μυαλού. Με τη σκέψη και του δύο bigand η μεγάλη εικόνα Μικρός, μικρός, αποφύγετε την υπεροψία, προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμείς στην απαίτηση της εργασίας και της επικοινωνίας απλών και σαφών: μόνο επιχείρηση! Πραγματικότητα! Για να σεβαστεί και φόβος της σταδιοδρομίας τους.

Our Team

Θέτουμε - επάνω η στρατηγική ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων για να εξασφαλίσουμε επιστημονικά τη σταθερή αύξηση της επιχείρησης.

Αρχικά, δίνουμε την έμφαση στη «διαχείριση προσωπικού». Ο ιθύνων πρέπει να αλλάξει την ιδέα και να αναπτυχθεί να εστιάσει στο σύγχρονο διοικητικό πρότυπο, του οποίου το κέντρο προσωπικό-εκπαιδεύει και του ανθρώπινου δυναμικού.

Αφετέρου, η επιχείρησή μας ιδρύει το επιστημονικό σύστημα κατάρτισης για να βοηθήσει το προσωπικό για να σχεδιάσει τη σταδιοδρομία τους, και να αυξήσει τη σταθερότητα και την πίστη τους. Εκτός από αυτόν, με τα μέσα του «λειτουργώντας δείκτη απόδοσης», στοχεύουμε στην εφαρμογή του νέου ανθρώπινου συστήματος διαχείρισης προσφυγών για να ελέγξουν και να επιτηρήσουν οι διαδικασίες κάθε λειτουργίας.

Τέλος, από την οργάνωση το έτος 2009, η παραγωγικότητά μας αυξάνεται γρήγορα. Είναι κυρίως επειδή η επιχείρηση όχι μόνο υπογραμμίζει την κατασκευή, την κατάσταση πελατών και αγοράς, αλλά και τη διαχείριση πολιτισμού της επιχείρησης. Αφήνει ο καθένας να αισθανθεί οικεία εδώ στην επιχείρησή μας.